Izvor: RTS, 28.Feb.2024, 16:25

Натхо продужио уговор са Партизаном: Остајем код куће

Ветеран Партизана Бибарс Натхо продужио је уговор са црно-белима до лета 2025. године.
Натхо је у Партизан дошао 2019. године и до сада је постигао 58 голова и забележио 51 асистенцију.
"Наравно да је за мене важно и да сам узбуђен што ћу остати код >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << куће, у мом клубу, месту где се осећам веома лепо. Надам се да ћу наставити да пружам срећу свим навијачима и да ћу помоћи клубу и саиграчима да урадимо најбоље за наш клуб“, рекао је Натхо за званични сајт Партизана.
Израелац је поделио најлепше и најтеже моменте у Партизану.
"Мислим, на крају крајева, када осетиш дерби – то је најбољи осећај. Али када смо победили у дербију у полуфиналу (полуфинале Купа Србије, 2020. године – прим.аут.) то је био заиста велики тренутак за клуб и за играче. Најгори је када изгубиш, а када Партизан изгуби – то је дефинитивно најгори осећај. Када смо били 4. на крају сезоне, то је за нас била трагедија и најтежи моменат до сада", истиче Натхо, који још увек не зна чиме ће се бавити по одласку у играчку пензију.
"Још увек не знам, али знам да желим да останем близу фудбала. Не знам тачно чиме бих волео да се бавим након играчке каријере, можда у стручном штабу – помоћни тренер или тренер, можда спортски директор, али све зависи од ситуације и момента. Мислим да могу пуно да помогнем на месту на коме будем био, да могу много да пружим и надам се да ће се то и остварити. Био бих више него срећан ако то буде у Партизану, али видећемо шта доноси будућност“, каже Натхо.
Натхо је у каријери играо и за Хапоел Тел Авив, Рубин Казањ, ПАОК, ЦСКА Москву и Олимпијакос.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.