Izvor: RTS, 28.Feb.2024, 11:15

Ђоковић пред повратак у Индијан Велс: Предуго нисам био део тениског раја

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да се радује повратку у Индијан Велс, где ће од шестог марта учествовати на турниру. Истакао је да је мастерс у овом америчком граду један од његових омиљених.
Новак Ђоковић је подсетио да је последњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пут у Индијан Велсу играо 2019. године и да је од тада прошло пет година.
"Прошло је пет година, предуго да се не буде део тениског раја. То је један од, без сумње, најбољих турнира на свету. Ово је вероватно омиљени мастерс многим играчима, укључујући и мене. Не могу да дочекам да заиграм пред вашим навијачима, који су једни од најбољих", рекао је Ђоковић у видео-обраћању које је објављено на званичном налогу турнира на Твитеру.
Српски тенисер је пет пута тријумфовао у Индијан Велсу, први пут 2008. године.
"Прва титула на Индијан Велсу коју сам освојио 2008. године је у том моменту била једна од највећих титула у мојој каријери. Сећам се да сам играо против Мардија Фиша у финалу. Имао сам срећу да још четири пута освојим турнир и да играм неке невероватне мечеве у финалима, са Федерером, Надалом и многим другим сјајним тенисерима. Заиста се радујем повратку", нагласио је Ђоковић.
Мастерс у Индијан Велсу на програму је од шестог до 17. марта, а Ђоковић ће бити на терену први пут након што је у јануару елиминисан у полуфиналу Аустралијан опена од Јаника Синера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.