Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 22:10

Тони Надал: Рафа ће ове године освојити Ролан Гарос

Шпански стручњак Тони Надал изјавио је да ће његов рођак, вишеструки гренд слем шампион Рафаел Надал, ове године поново освојити Ролан Гарос.
Шпански тенисер је почетком године наступио на турниру у Бризбејну, а у четвртфиналу овог турнира је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поражен од Џордана Томпсона.

То је био први турнир на којем је Шпанац играо после годину дана паузе због повреде. Надал је потом пропустио Аустралијан опен због повреде мишића.
"Он мора да се такмичи. Нема избора. То предуго није радио. Наравно, ако се не такмичите, не можете се припремити. Више волим да кажем да ће освојити Ролан Гарос. Онда ћемо видети. Знам да је тешко, али увек се трудим да будем позитиван и надам се да мој нећак може да одигра велику улогу и на Олимпијским играма и на Ролан Гаросу", истакао је Тони Надал за Ас.
Шпанац ће наступати на егзибиционом мечу у Лас Вегасу са сународником Карлосом Алкаразом, пре Индијан Велса од 6. до 17. марта.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.