Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 11:57

Гвардиола: Грилиш ће се вратити у први тим када поправи игру

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да ће се фудбалер Џек Грилиш вратити у први тим када поправи своју игру.
Џек Грилиш (28) је прошле сезоне био стартер на 41 мечу, а Манчестер сити је освојио Премијер лигу, Лигу шампиона и ФА куп.
Ове >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сезоне - потпуно другачија слика. Репрезентативац Енглеске је почео у првој постави свега 19 утакмица, од чега седам у Премијер лиги.
"Он је исти фудбалер, има истог тренера и начин на који играмо се није променио. Ради се само о његовој игри. То је другачије", рекао је менаџер Ситија Пеп Гвардиола о Грилишу.
Енглез је последњи пут био стартер у Премијер лиги 30. децембра прошле године на мечу против Шефилд јунајтеда. У Сити је стигао 2021. године из Астон Виле за 100 милиона фунти.
"Од првог дана сам говорио да нам је потребан. Он има посебан квалитет за наш тим, али од њега зависи. Надам се да ће моћи да игра добро у последња три месеца", истакао је Гвардиола.
Манчестер сити се налази на другом месту на табели Премијер лиге са бодом мање од првопласираног Ливерпула.
"Не могу да допустим фудбалерима три или четири меча да би поправили игру. Морају да пронађу форму да играју 20 или 90 минута. Не можете некоме да дате три или четири меча да пронађе форму. Шта је са оних 10 фудбалера који не играју? Играчи на тренингу морају да убеде себе да заслужују да играју", нагласио је Гвардиола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.