Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 17:13

Црвена звезда организатор квалификационог турнира Евролиге

Кошаркашки клуб Црвена звезда организоваће од првог до трећег марта у Београду квалификациони турнир јуниорске Евролиге АНГТ "Марко Ивковић", саопштено је данас.
У саопштењу се подсећа да ће Црвена звезда по 13. пут у историји бити домаћин овог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << турнира. Све утакмице ће бити одигране у хали "Александар Николић".
У групи А играће Црвена звезда, Олимпија из Милана, Макаби Тел Авив и НГТ тим Београд. У групи Б ће се такмичити Партизан, Барселона, Хапоел Јехуда Тел Авив и Мега.
Победници група играће у недељу од 16.30 часова у финалу турнира.
Победник турнира у Београду избориће пласман на Завршни турнир Евролиге који ће бити одржан од 24. до 26. маја у Берлину.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.