Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 00:09

Фестивал фудбала и подела бодова у живописном Суперкласику на "Монументалу"

Фудбалери Ривер Плејта и Боке јуниорс одиграли су нерешено 1:1 у дербију седмог кола Лига купа Аргентине, уз живописну атмосферу на трибинама легендарног "Монументала".
Диве се Европа и свет атмосфери у београдској "Штарк арени" када кошарку играју >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Партизан и Црвена звезда, али када се лопта закотрља по трави, нема равних Аргентинцима, њиховој страсти и узаврелој крви.
Као и сваки пут када се састану Ривер Плејт и Бока јуниорс, навијачи домаћег тима су још једном приредили прави фудбалски фестивал на трибинама прелепог "Монументала" који је недавно и реновиран, па су му капацитети никад већи.

Уз навијачке песме, црвено-беле траке, заставе, велике шеталице на трибинама и неизоставну пиротехнику у боји, фудбалери Ривер Плејта и Боке поделили су бодове у Суперкласику који је одигран у оквиру седмог кола Лига купа Аргентине.
Домаћи су повели голом Пабла Соларија у 49. минуту, али је велико славље на "Монументалу" отказао Кристијан Медина који је поставио коначан резултат у 70. минуту.

Након седам одиграних кола, Ривер је са три победе и четири ремија сакупио 13 бодова, док је Бока вечерас освојила свој 10.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.