Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 18:38

Наполи не може да победи ни са новим тренером

Фудбалери Каљарија и Наполија одиграли су нерешено 1:1 у утакмици 26. кола италијанске Серије А. Интер је убедљиво савладао Лече са 4:0 као гост.
Серију лоших резултата шампиона Италије није успео да прекине ни нови тренер Наполија Франческо Калцона, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је прошле недеље на клупи заменио смењеног Валтера Мацарија.
Калцона је у среду водио Наполитанце до ремија (1:1) са Барселоном у првој утакмици двомеча осмине финала Лиге шампиона, а данас се истим резултатом завршио и деби селектора Словачке у Серији А.
Наполи је узео само бод на Сардинији против нејаког Каљарија, што значи да је у последњих пет кола италијанског првенства забележио свега једну победу. Девети је на табели са 37 освојених бодова.
Гости су повели у 65. минуту голом Виктора Осимена, али је Зито Лувумбо у шестом минуту надокнаде разочарао Наполитанце и сурово их казнио за пропуштене прилике.
Каљари је након 26 одиграних кола још увек претпоследњи на табели Серије А са 20 бодова и само четири тријумфа.
Интер оправдао улогу фаворита Интер је са 4:0 савладао Лече на гостујућем терену.
Двоструки стрелац за "неро-азуре" био је Лаутаро Мартинез. Аргентинац је затресао мрежу Лечеа у 15. и 56. минуту.
У стрелце су се уписали и Давиде Фратеси у 54, те Стефан де Вриј у 67. минуту.
Интер одржава прво место Серије А са 66 бодова, девет више од Јувентуса уз утакмицу мање. Следи им сусрет са Аталантом на "Ђузепе Меаци".
Лечеу је ово трећи пораз у низу, налазе се на 14. месту са 24. бода.
Серија А, 26. коло:
Петак:
Болоња - Верона 2:0
Субота:
Сасуоло - Емполи 2:3
Салернитана - Монца 0:2
Ђенова - Удинезе 2:0
Недеља:
Јувентус - Фрозиноне 3:2
Каљари - Наполи 1:1
Лече - Интер 0:4
Милан - Аталанта 20.45
Понедељак:
Рома - Торино 18.30
Фјорентина - Лацио 20.45

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.