Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 18:06

Новинар Радио Београда Милош Панић добио награду за интервју са Боришом Симанићем

Удружење спортских новинара Србије, на свечаности избора најбољих спортиста у прошлој години, доделило је награду новинару спортске рубрике Првог програма Радио Београда Милошу Панићу за ексклузивни радио прилог који је урадио са кошаркашем Боришом Симанићем, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је на Светском првенству доживео тешку повреду и остао, после две операције, без бубрега.
Награђени интервју је емитован на Првом програму Радио Београда током преноса дочека српских кошаракаша из Маниле.
Тај интервју пренели су сви домаћи медији и више иностраних, позивајући се на Први програм Радио Београда и сајт РТС-а.
Интервју са Симанићем био је главна вест 12. септембра и на насловним странама готово свих сајтова, не само у Србији.
Извештавајући са дочека кошаркаша, Милош Панић је проценио да би интервју са Симанићем био изузетно значајан за нашу не само спортску јавност која је бринула за његово здравље.
Била је то права новинарска реакција и веома топао и искрен интервју са његовим првим питањем - како сте.
Примајући признање Панић је посебно нагласио да му је драго што награду прима у години у којој Радио Београд обележава 100 година постојања.
Спортисти године у избору Удружења спортских новинара Србије су Ивана Шпановић и Новак Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.