Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 17:38

Алегри о Влаховићу: Пре је био нервознији, сад је уравнотежен

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри нагласио је да је српски нападач Душан Влаховић значајно унапредио своју смиреност на терену. Влаховић је био двоструки стрелац у победи Јувентуса над Фрозинонеом 3:2 у мечу Серије А.
Јувентус је славио 3:2 против >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фрозинонеа, а најистакнутији појединац у редовима "старе даме" био је Душан Влаховић са два гола.
Тренер Јувеа Масимилијано Алегри истиче да екипа није морала да прими ни та два поготка Фрозинонеа.
"Два гола која се могу избећи, на једном смо се лоше бранили. Морамо да се бранимо на другачији начин. На другом смо им дозволили контранапад, морали смо да будемо лукавији и да зауставимо лопту. У последњих седам мечева примили смо шест голова у првом полувремену“, говори Алегри.
"Има таквих тренутака, само треба да се ради на њима и да се чини оно што смо и раније практиковали. У првом полувремену нисмо могли да избегнемо њихов притисак. У другом смо били агресивнији и они су испали. У тим тренуцима морате имати способност да не примите оне голове које смо примили. Покушаћемо да то променимо. У међувремену смо узели важне бодове у трци за Лигу шампиона, у последње четири утакмице смо узели само два бода", наставља Алегри.
Италијан је потом прокоментарисао врхунску партију и форму Влаховића.
"Расте. Пре извесног времена је играо нервозно и живео са стрепњом да ли ће да постигне гол. Сада је уравнотеженији, никада не напушта игру и то је веома важно", навео је Алегри.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.