Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 15:33

Влаховић са два гола и асистенцијом донео победу Јувентусу против Фрозинонеа

Фудбалери Јувентуса на домаћем терену савладали су екипу Фрозинонеа 3:2 у утакмици 26. кола италијанске Серије А.
"Стара дама" је повела већ у трећем минуту поготком Влаховића којем је асистирао Вестон Мекени. Домаћи тим је наставио да ствара акције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и држи лопту у свом поседу, али је Фрозиноне претио, а онда и казнио екипу Масимилијана Алегрија.
У 14. минуту Чедира је у шеснаестерцу Јувентуса био највиши у скоку да после центаршута Зортее лопту пошаље у мрежу поред десне стативе.
Брешијанини је потом у 27. минуту донео преокрет Фрозинонеу, да би већ у 33. Јувентус дошао до поравнања. Мекини је гурнуо употребљиву лопту у шеснаестерац коју је репрезентативац Србије послао у мрежу, а до паузе није било поромене резултата.
У наставку меча,  удругом полувремену, Јувентус је нападао гол ривала, али су се фудбалери Фрозинонеа организовано бранили.
Добру прилику за Јувентус имао је Влаховић у првом минуту судијске надокнаде када је након гужве у шеснаестерцу са 15 метара шутирао преко гола.
Када су гости мислили да ће се кући вратити са бодом, "стара дама" је имала корнер у последњем минуту надокнаде. Лопта је ишла на прву стативу, Влаховић ју је главом послао на другу где се Ругани добро снашао и ставио тачку на меч резултатом 3:2 у корист домаћина.
Бјанко-нери су се овом победом приближили Интеру на шест бодова заостатка, али са две утакмице више.
Серија А, 26. коло:
Петак:
Болоња - Верона 2:0
Субота:
Сасуоло - Емполи 2:3
Салернитана - Монца 0:2
Ђенова - Удинезе 2:0
Недеља:
Јувентус - Фрозиноне 3:2
Каљари - Наполи 1:1
Лече - Интер 0:4
Милан - Аталанта 20.45
Понедељак:
Рома - Торино 18.30
Фјорентина - Лацио 20.45

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.