Izvor: RTS, 25.Feb.2024, 12:33

Светозар Марковић: Постигао сам гол из уиграване акције

Капитен фудбалског клуба Партизан Светозар Марковић изјавио је да су "црно-бели" заслужено стигли до победе против Радника у 22. колу Суперлиге Србије.
Партизан је јуче у Сурдулици савладао Радник 2:1. Голове за клуб из Хумске постигли су Марковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и Самед Баждар.
"До мог гола смо имали неколико шанси, које нисмо успели да искористимо, а чак је и екипа Радника, имала једну до две. Кад се све сабере, мислим да смо заслужено победили. Уигравали смо две-три акције за корнер на тренингу и из једне такве сам сада постигао гол", рекао је Марковић, а преноси званични сајт Партизана.
Он је похвалио Баждара, који је постигао други гол за Партизан.
"Сви знамо колико је желео да постигне овај гол! Труди се, вредан је и ово је показатељ колико је сваки играч важан шраф у екипи", додао је Марковић.
Партизан ће у наредном колу на свом терену дочекати Железничар, а потом ће гостовати Црвеној звезди.
"Порука навијачима је да наставе да нас подржавају као до сада јер нам много значе. Ово је за нас, наше породице, Партизан и њих", истакао је Марковић.
Баждар: Знао сам да ће доћи када буде требало Самед Баждар је навео да му је жеља да постиже гол на свакој утакмици.
"Желео сам, трудио сам се и знао сам да ће доћи када буде требало. Не бих коментарисао себе, то бих препустио другима, али наравно да из утакмице у утакмицу све више осећам зрелост. То је нормално за младе играче. Није лако некада их 'истрпети', али ако су прави, морају да покажу квалитет. Важно је да тај сам играч жели да напредује и онда све дође на своје. Сваки дан је нови циљ и нова победа", рекао је Баждар.
Партизан је на мечу у Сурдулици играо без Матеуса Салдање и Немање Николића.
"Увек постоји та доза притиска, али сам покушао да не размишљам о томе већ искључиво о задацима у игри. Драго ми је да сам постигао гол, а њима желим, наравно, да нам се што пре прикључе", додао је Баждар.
Он је на крају истакао да жели да освоји титулу са Партизаном у Суперлиги Србије.
"Жеља ми је да наставимо овако до самог краја и да у мају славимо титулу са нашим навијачима", закључио је Баждар.
Партизан се тренутно налази на првом месту на табели Суперлиге Србије са 56 бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.