Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 23:52

Митровић: Тешка утакмица, али смо успели да је приведемо крају

Капитен репрезентације Србије Лука Митровић изјавио је на конференцији за медије након кошаркашке утакмице са Финском, да је меч био тежак, као што је његов тим и очекивао.
Кошаркашка репрезентација Србије убедљиво је победила Финску резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 77:61 на старту квалификација за Европско првенство 2025. године.

Капитен "орлова" Лука Митровић је био најефикаснији играч утакмице са 19 поена.
"Тешка утакмица, како смо и очекивали да ће бити на почетку квалификација, кад су изненађена увек могућа. Финска је почела агресивно, али кад смо у трећој деоници преузели контролу над утакмицом привели смо утакмицу рутински крају", рекао је Митровић и додао да му је била огромна част да предводи екипу са капитенском траком. "Већи део ове екипе је добро сребро са Светског првенства, види се та хемија, а ја сам се само уклопио у то", додао је Митровић.
Србија у наредном мечу у понедељак гостује у Грузији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.