Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 18:05

Барселона продужила уговор са Веселим

Кошаркашки клуб Барселона продужио је уговор са Јаном Веселим до 2026. године.
Претходни уговор између Барселоне и Јана Веселог предвиђао је сарадњу до 2025. године. Чешки центар се обавезао на верност тиму из Шпаније до 30. јуна 2026. године.

"Одлучили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смо да продужимо уговор, одлука је била лака и брза. Одушевљен сам и осећам се веома пријатно због, јер сам у Барселони заиста као код куће", рекао је Весели.
Јан Весели је до сада одиграо 129 утакмица за Барселону. Центар је освојио три трофеја - једну АЦБ лигу и две титуле у Каталонској националног лиги.
Ове сезоне је на 25 утакмица у Евролиги најбољи играч тима са просеком од 12,5 поена, 4,5 скокова за просечно 21 минут по утакмици.


Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.