Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 15:08

Кошаркаши Србије без Трифуновића, Добрића и Ускоковића против Финске

Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић скратио је списак на 12 играча који ће бити у протоколу за квалифкациони меч за Евробаскет против Финске.
На сајту Фибе међу 12 кошаркаша нису се нашли Урош Трифуновић, Огњен Добрић и Алекса Ускоковић. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Пешић ће против Финске рачунати на следеће играче:
Алекса Аврамовић, Алекса Раданов, Балша Копривица, Вања Маринковић, Дејан Давидовац, Душан Беслаћ, Душан Ристић, Лука Митровић, Марко Гудурић, Никола Ђуришић, Огњен Јарамаз и Филип Петрушев.
За Финску ће играти:
Перту Бломгрен, Данијел Доленц, Јакоб Грандисон, Микел Јантунен, Александер Мадсен, Едон Маџуни, Топиас Палми, Рему Раитанен, Сасу Салин, Илари Сепала, Лукас Вара и Елиас Валтонен.
Кошаркаши Србије се налазе у групи Г квалификација за првенство Европе и поред Финске, играће дуеле против Грузије и Данске.
Директан пренос утакмице Србија - Финска (20.00) је на Првом програму РТС-а, а његов ток из часа у час можете пратити и на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.