Izvor: RTS, 23.Feb.2024, 11:03

Вучевић за РТС: Бостон је вероватно најбоља екипа у НБА лиги тренутно

Кошаркаш Чикаго булса Никола Вучевић изјавио је после пораза од Селтикса да је Бостон вероватно најбоља екипа у НБА лиги тренутно.
Кошаркаши Бостона победили су у Чикагу Булсе 129:112, чиме су се додатно учврстили на првој позицији Источне конференције.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Одлична су екипа, можда најбоља у овом тренутку. Имају велики број одличних играча који могу да преломе утакмицу у било ком тренутку. Вечерас су погодили скоро исти број тројки колико смо ми шутнули, и мислим да је то била највећа разлика. У трећој четвртини смо такође слабо играли и они су то искористили", рекао је Вучевић.
Репрезентативац Црне Горе био је најефикаснији у Чикагу са 22 постигнута поена уз 14 скокова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.