Izvor: RTS, 22.Feb.2024, 20:23

Алонсо о интересовању европских великана: Мој циљ је успех са Бајером

Тренер фудбалера Бајера Ћаби Алонсо изјавио је да не жели да прича о будућности и истакао да му је циљ да буде успешан са клубом из Леверкузена, преноси Билд.
Поједини медији су објавили да би Алонсо на крају сезоне могао да преузме Бајерн или Ливерпул.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Можда имате питања о мојој будућности? Немам шта да кажем о томе. То желим унапред да кажем", рекао је Алонсо на конференцији за медије уочи утакмице 23. кола Бундеслиге против против Мајнца.
"Бајерн, Ливерпул? Немам ништа ново да кажем. Да ли сам добио позив из Бајерна? Разумем питање, али морам да поновим да немам ништа ново да кажем. То је само хипотетички", додао је шпански тренер.
Алонсо има уговор са Бајером до јуна 2026. године.
"Тренутно сам тренер Бајера, то је сигурно. Што се тиче будућности, немам ништа ново да кажем. Видец́емо. Нормално је да има питања, али то сада није тема. Сада није време да много причам о томе", додао је тренер Бајера.
Клуб из Леверкузена се налази на првом месту на табели Бундеслиге са 58 бодова.
"За мене ове спекулације нису проблем. Знам да је мој циљ да будем успешан са мојим тимом. То је мој посао. Тренутно смо у доброј позицији и желимо ту да останемо. Нормално је да имате питања, али то није проблем за мене", истакао је Алонсо.
Утакмица 23. кола Бундеслиге између Бајера и Мајнца биће одиграна у петак од 20.30 часова у Леверкузену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.