Izvor: RTS, 22.Feb.2024, 17:57

Глазер: Против Чукаричког очекујем сјајну атмосферу и победу

Голман Црвене звезде Омри Глазер изјавио је да се радује дуелу против Чукаричког у 22. колу Суперлиге Србије.
Израелски голман био је одушевљен кореографијом навијача у првом колу пролећне сезоне и нада се сличној атмосфери.

"Прва утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у пролећном делу сезоне против Вождовца била је за памћење, жао ми је што сам био поред терена, али сам са друге стране имао прилику да пажљиво испратим атмосферу и сјајне кореографије које су приредили наши навијачи. Имам велику жељу да у суботу против Чукаричког играм у истом амбијенту. Звездаши су нам пружили невероватну подршку, која нам много значи у борби за титулу. Позивам их да дођу на Маракану и у суботу, а ми ћемо учинити све како бисмо их обрадовали новим тријумфом", истакао је Глазер за клупски сајт.
Израелски чувар мреже због повреде је пропустио меч против Вождовца, али се вратио на терен минулог викенда у победи на гостовању Новом Пазару.
"Нисам могао да пожелим бољи повратак на терен. Остварили смо победу на тешком гостовању, а уз то сам успео и да останем несавладан. Због повреде сам био приморан да пропустим утакмице на припремама, као и први меч у пролећном делу сезоне. Међутим, вредно сам радио сваки дан, како бих што пре био спреман. Забележили смо две победе и желимо да наставимо у истом ритму, с обзиром на то да је пред нама тежак распоред и да нас тек очекују утакмице са екипама из горњег дела табеле. Циљ је исти, као и на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне", поручио је Глазер.
Звезда у 22. колу Суперлиге дочекује Чукарички у суботу од 16 сати.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.