Izvor: RTS, 22.Feb.2024, 15:39

С љубављу из Фуенлабраде - дрес у част Партизана

Кошаркашки клуб Фуенлабрада je у част настанкa професионалне кошарке у шпанском граду објавио специјално издање дреса у комбинацији са Партизановим грбом.
Фуенлабрада и Партизан гаје пријатељску везу од 1991. године када су црно-бели због санкција >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тадашњој Југославији све мечеве у Фиба Евролиги, осим једног, као домаћини одиграли у предграђу Мадрида.

"Одајемо почаст братству, специјалним издањем дресова који комбинују боје и грбове клубова Фуенлабрада и београдског Партизана. Уз то, на грудима је и трофеј који је београдски тим подигао у Истанбулу после Ђорђевићеве тројке. Број 92 је на грудима, као успомена на годину због које се и Фуенлабрада осећа као шампион Европе, кроз подвиг београдског тима", наведено је у саопштењу Фуенлабраде.
Партизан и Фуенлабрада су 13. септембра 2023. године одиграли за сада последњи пријатељски меч на београдском Ташмајдану.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.