Izvor: RTS, 22.Feb.2024, 00:40

Ретклиф: Одлука о Гринвуду на крају сезоне

Власник деоница Манчестер јуњатеда Сер Џим Ретклиф изјавио је да ће клуб одлуку о будућности Мејсона Гринвуда донети на крају сезоне, преноси Би-Би-Си.
Енгелски фудбалер је 2022. године оптужен за покушај силовања и физичког напада, због чега >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је био у затвору осам месеци.

Септембра 2023. године Манчестер јунајтед је Гринвуда послао на позајмицу у Хетафе.
"То је врло јасно. Још увек нисмо донели никакву одлуку. Он је на позајмици, али није једини. Имамо једног или два фудбалера за које морамо да донесемо одлуке, тако ћемо и поступити. Процес ће бити овакав: уважићемо чињенице, не буру јавности, и онда ћемо покушати да донесемо исправну одлуку на основу вредности везаних за то да ли је добар момак, или не, и одговорити на то да ли ће моћи да поносно игра за Манчестер јунајтед, да ли ће он бити комфоран са тим, али и навијачи такође", истакао је Ретклиф.
Фудбалска асоцијација Енглеске одобрила је прошле недеље предложену понуду британског милијардера Џима Ретклифа о куповини 25 одсто удела у Манчестер јунајтеду. Ретклиф је у децембру прошле године постигао договор о куповини 25 одсто удела клуба са Олд Трафорда за око 1,3 милијарди долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.