Izvor: RTS, 21.Feb.2024, 00:16

Арнаутовић Интеру донео тријумф над Атлетиком

Фудбалери Интера победили су у Милану екипу мадридског Атлетика резултатом 1:0 у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.
Стрелац победоносног гола био је Марко Арнаутовић који је ушао у игру на почетку другог полувремена уместо Маркуса Тирама.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Интер је био бољи ривал. Атлетико је био дефанзивно одличан све до тренутка када је примио гол.
Арнаутовић је у 79. минуту испратио акцију Лаутара Мартинеза и након одбране Јана Облака прибрано сачекао лопту на левој страни унутар шеснаестерца и потом је послао иза леђа Атлетиковог чувара мреже.
Атлетико Мадрид је покушавао да парира противнику дубоко постављеном дефанзивном линијом, међутим, идеја Дијега Симеонеа да преко контранапада дође до гола није успела, пре свега због одличне кретње везних играча Интера.
Атлетико је у финишу утакмице могао чак да дође до изједначења, шансе су имали Лино и Мората, али је на крају Интер ипак победио и стекао гол предности пред реванш у Мадриду који је на програму 13. марта.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.