Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 18:22

Контрола пословања и у просторијама Партизана

Пореска и Буџетска инспекција бораве и у просторијама Кошаркашког клуба Партизан, сазнаје РТС.
Кошаркаши клуб Црвена звезда саопштио је да су Пореска и Буџетска инспекција започеле контролу пословања клуба, а недуго потом исте институције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << налазе се у просторијама Партизана.
За разлику од Црвене звезде, црно-бели се још увек нису огласили званичним саопштењем, али је ПР Партизана потврдио информације о контроли финансијског пословања Пореске и Буџетске инспекције.
На конференцији за медије после финала Купа "Радивој Кораћ" тренер црно-белих Жељко Обрадовић нагласио је да Партизан није државни пројекат.
Председник Републике Србије Александар Вучић је дан након утакмице Звезда и Партизана у Нишу изјавио да клубови не би постојали без помоћи државе, након чега су прво црвено-бели изнели податке финансијског пословања, да би потом то учинио и вечити ривал.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.