Izvor: RTS, 20.Feb.2024, 13:14

Јан Весели пропушта почетак квалификација за Евробаскет

Чешки кошаркаш Јан Весели пропустиће почетак квалификација за Евробаскет и неће играти против Грчке и Велике Британије, саопштио је кошаркаш на друштвеним мрежама.
Искусни кошаркаш Барселоне је на друштвеним мрежама саопштио је да неће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << члан екипе у првом "прозору" квалификација за Европско првенство 2025. године.
"Жао ми је што не могу да помогнем тиму на почетку квалификација, али заиста се мучим са умором и ситним повредама. Потребно ми је време да се опоравим како бих био спреман за најважнији део сезоне. Пратићу утакмице и верујем да ће момци направити добар корак ка нашем заједничком циљу, а то је пласман на Европско првенство 2025. године", саопштио је некадашњи кошаркаш Партизана.
На старту квалификација, Чешка 23. фебруара гостује Грчкој, а три дана касније дочекује Великој Британији.
Уз наведене селекције у групи Ф је и Холандија. Три првопласиране селекције ће оверити визу за пласман на Евробаскет.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.