Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 19:43

Оливер Гласнер нови тренер Кристал паласа

Аустријанац Оливер Гласнер представљен је као нови тенер Кристал паласа, потврђено је на званичном сајту лондонског клуба.
Гласнер ће на месту шефа стручног штаба заменити Роја Хоџсона који је у току дана поднео оставку.

Како је саопштено >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Паласовом сајту, 49-годишњи Гласнер је са клубом потписао уговор до лета 2026. године.
"Јако сам срећан што сам постао део овог клуба. Радујем се што ћу имати прилику да сарађујем са веома талентованим тимом и што ћу бити у прилици да уживам у атмосфери на Селхурст парку", изјавио је Гласнер.
Аустријанац је пре доласка у Кристал палас као тренер предводио аустријске клубове Рид и ЛАСК и немачки Ајнтрахт из Франкфурта са којим је освојио Лигу Европе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.