Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 19:21

Инзаги о поређењу са Симеонеом: Тешко, у Италији се ствари промене за три недеље

Тренер Интера Симоне Инзаги рекао је да је веома тешко да може да постане "Дијего Симеоне" садашњег клуба јер се "у Италији све промени за три недеље".
Новинари су Инзагија на конференцији за медије пред меч против Атлетико Мадрида питали да ли види >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << себе у Интеру колико је Дијего Симеоне на клупи шпанског клуба.

Симеоне је на клупи Атлетика од 2011, док је Инзаги 2021. године преузео Интер
"Ја да постанем Интеров Дијего Симеоне? То је веома тешко у Италији. За три недеље људи промене мишљење о тренрима и играчима. Морате много да радите и да имате срећу да имате групу играча какву ја сад имам. Ови момци увек имају осмех на лицу, у последњих шест месеци играмо свој најбољи фудбал, али тек нам предстоје три кључна месеца", рекао је Инзаги, а преноси "Италијански фудбал ТВ".
Интер има отворен пут ка титули шампиона Италије јер има девет бодова више и утакмицу мање од другопласираног Јувентуса.
У Лиги шампиона, такмичења у ком је лане играо финале, покушаће да се преко Атлетика домогне четвртфинала.
Први меч је на програму у уторак од 21 час у Милану, док је реванш за три недеље у Мадриду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.