Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 19:08

Рој Хоџсон више није тренер Кристал паласа

Енглески стручњак Рој Хоџсон више није менаџер фудбалера Кристал паласа, објавио је лондонски клуб.
Хоџсон је Кристал палас водио од 2017. до 2021. године у првом мандату и од марта прошле године до данас у другом мандату.

"Овај клуб је јединствен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и пуно ми значи. У потпуности сам уживао током шест година као тренер Кристал Паласа и зато што сам добио прилику да радим оно што волим са врхунским фудбалерима и осталим колегама. Одлуку сам донео на основу актуелних околности, за клуб је најважније да планира своју будућност. Зато подносим оставку, како би клуб раније могао да се посвети својим плановима и наредном менаджеру", истакао је Хоџсон.
Осим Паласа, Хоџсон је током своје тренерске каријере водио велики број клубова, међу којима су Ливерпул, Интер и Фулам, а био је и селектор репрезентације Енглеске.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.