Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 12:20

Тухел: Није реално да одбранимо титулу у Бундеслиги

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да није реално да клуб из Минхена одбрани титулу у Бундеслиги, али је подсетио да је његов тим прошле сезоне успео у последњем колу да дође до шампионског трофеја, преносе немачки медији.
Бајерн >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је у гостима поражен од Бохума резултатом 3:2 у утакмици 22. кола Бундеслиге.
Клуб из Минхена се налази на другом месту на табели немачког шампионата са осам бодова мање од првопласираног Бајера из Леверкузена.
Бајерн је забележио три узастопна пораза у свим такмичењима.
"Овакви порази нису поштени. Много тога је ишло против нас, али морају да поштујемо противника. Играли смо другачије него у Леверкузену и Риму. У овом тренутку није реално да одбранимо титулу. Међутим, прошле сезоне смо се надали до последње секунде и успело је", рекао је Тухел.
Он је истакао да верује да Бајерн може да се врати у форму.
"Чврсто верујем да ја и стручни штаб можемо ово да преокренемо. Притисак? То се дешава после сваког пораза, борили смо се до последње секунде против Бохума и нисмо одустајали од покушаја да избегнемо пораз", додао је тренер Бајерна.
Бајерн ће у наредном колу Бундеслиге на свом терену дочекати екипу Лајпцига.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.