Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 11:01

Марка: Мбапе потписао за Реал

Фудбалер Пари Сен Жермена и француски репрезентативац Килијан Мбапе наставиће на крају сезоне каријеру у Реалу, пошто је потписао петогодишњи уговор са клубом из Мадрида, преноси шпанска "Марка".
"Марка" истиче да је Мбапе пре две недеље потписао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << петогодишњи уговор са Реалом, који ће ступити на снагу првог јула.
Француски репрезентативац стиже у Реал без обештећења, пошто му 30. јуна истиче уговор са клубом из Париза. Шпански медији подсећају да је Мбапе више пута одбио да продужи сарадњу са шампионом Француске. 
Мбапе би у мадридском клубу требало да зарађује између 15 и 20 милиона евра по сезони уз бонусе. Он ће у Реалу имати и додатну зараду од маркетиншких права.
Мбапе (25) је у ПСЖ стигао 2017. године из Монака. Он је ове сезоне за клуб из Париза одиграо 31 меч у свим такмичењима и постигао је 32 гола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.