Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 07:03

Исток славио над Западом у рекордном ол-стар мечу, Јокић надомак дабл-дабла, а Лиладу МВП трофеј

Окончан је ол-стар викенд у Индијани утакмицом највећих звезда. Исток је победио Запад 211:186, а звање "Коби Брајант" МВП-а добио је Демијан Лилард са 39 поена од чега 11 тројки. Никола Јокић је уписао 13 поена, девет скокова у четири асистенције.
Повратак >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дуела Истока и Запада уместо концепта капитена који бирају играче није донео такмичарски дух, наставило се са забавом. У Индијанаполису је било на претек.
Рекордно вече са новим достигнућима на све стране. Исток је први тим са пређених 200 поена на ол-стару. Постигнуто је укупно највише поена на полувремену (193) и на крају дуела (397). Исток је завршио са 104 поена на полувремену и убацили су чак 42 тројке.
МВП меча је плеј Милвокија Демијан Лилард са 39 поена, од чега 11 тројки. Дан након освојене титуле у брзом шутирању тројки је изгледа остао у форми. Пратио га је ас Бостона Џејлен Браун са 36, а домаћи представник Тајрис Халибуртон је стао на 32 поена.
Запад је предводио Карл Ентони Таунс са 50 поена, Шеј Гилџес-Александер је убацио 31 поен.
Никола Јокић је завршио са 13 поена, девет асистенција и четири скока.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.