Izvor: RTS, 18.Feb.2024, 18:30

Александар Митровић постигао два гола за Ал Хилал, од Србина бољи само Роналдо

Фудбалери Ал Хилала победили су на свом терену екипу Ал Реда резултатом 3:1 у мечу 20. кола Професионалне лиге Саудијске Арабије, а два гола за домаћи тим постигао је репрезентативац Србије Александар Митровић.
Александар Митровић је постигао два >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << гола за Ал Хилал - у трећем и 29. минуту са беле тачке.
Трећи погодак домаћих дао је Калиду Кулибали у 52. минуту, а једини стрелац за госте био је Амир Сајуд у шестом минуту надокнаде.
Митровић је замењен у 76. минуту, а за екипу Ал Хилала играо је још један српски репрезентативац - Сергеј Милинковић-Савић. И он је замењен у 58. минуту.
Митровић се налази на другом месту на листи стрелаца Професионалне лиге Саудијске Арабије са 19 голова. Прво место држи фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо, који је постигао 21 гол.
Ал Хилал је на првом месту на табели са 56 бодова, а у наредном колу гостоваће Ал Етифаку.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.