Izvor: RTS, 18.Feb.2024, 17:13

Кошаркаши Србије у понедељак почињу припреме за мечеве против Финске и Грузије, чека се Пешићев списак

Мушка кошаркашка репрезентација Србије окупиће се у понедељак у Београду на почетку припрема за предстојеће утакмице против Финске и Грузије у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одржано 2025. године.
Селектор Светислав Пешић ће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пре тренинга у понедељак објавити списак кошаркаша који ће представљати Србију у предстојећем квалификационом прозору за пласман на Европско првенство 2025.
Србија ће у петак 23. фебруара од 20.00 часова у дворани "Александар Николић" у Београду дочекати Финску, а три дана касније гостоваће селекцији Грузије у Тбилисију.
Поред Србије, Финске и Грузије, у групи Г квалификација за Европско првенство 2025. налази се и селекција Данске.
Као једна од држава домаћина наредног шампионата Европе, Финска је већ обезбедила учешће, па ће у групи Г, у којој је селекција Србије, само једна репрезентација остати без пласмана на Европско првенство.
Европско првенство ће бити одиграно од 27. августа до 14. септембра наредне године у Финској, Пољској, Летонији и на Кипру.
Група Г:
1. Данска 0-0
2. Србија 0-0
3. Финска 0-0
4. Грузија 0-0

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.