Izvor: RTS, 18.Feb.2024, 09:28

Без изненађења другог дана ол-стар викенда - Лилард и Мекланг поново шампиони

Такмичењима у закуцавању и шутирању тројки завршен је други дан НБА викенда.
Демијан Лилард је другу годину заредом постао шампион у брзом шутирању тројки. У конкуренцији Малика Бизлија, Тајриза Халибуртона, Џејлена Брунсона, Карла Ентонија Таунса, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Донована Мичела, Треја Јанга и Лаурија Марканена, кошаркаш Милвоки бакса изашао је као победник, иако се током сезоне често мучио са процентима шута за три поена.

Лилард је у последњој рунди, у којој су чествовали још Јанг и Таунс, успео да поготком при последњем шуту себи обезбеди нови наслов најбољег тројкаша.
Када је такмичење у закуцавању у питању, такође није било великих изненађења.

Кошаркаш развојне екипе Орланда Мек Мекланг други пут узастопно освојио је такмичење у закуцавању. На такмичењу су учествовали још и Џејлен Браун, Оби Топин и Хаиме Хакез.
У последњем покушају Мекланг је одушевио судије прескочивши Шекила О'Нила и добио максималних 50 поена, оставивши иза себе Брауна који се такође квалификовао за последњу рунду.

У такмичењу вештина најбољи је био трио Индијана пејсерса у саставу Тајриз Халибуртон, Бенедикт Матурин и Мајлс Тарнер, док је Стеф Кари у ревијалном дуелу са Сабрином Јонеску у шутирању тројки изашао као победник.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.