Izvor: RTS, 18.Feb.2024, 02:43

Сферопулос: Сваки играч је дао све од себе за овај трофеј

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је након освајања Купа Радивоја Кораћа да је сваки играч дао све од себе да освоји трофеј.
Звезда је савладала Партизан 85:79 и тако четврти пут у низу подигла "Жућкову левицу".
“Нисмо почели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << добро. Партизан је у првом полувремену контролисао утакмицу. За нас је јако важна била завршница првог полувремена када смо реаговали добро у одбрани, такође смо у нападу били добри", истакао је Сферопулос на конференцији за медије.
Црвени-бели су четврти пут узастопно освојили трофеј, а укупно 13. пут у историји национални куп.
"Велики кредит дајем тиму који је радио сјајно са играчима, имали смо много проблема али пошто смо на крају победили нема потребе за изговорима, додао је грчки стручњак.
Црвено-бели су имале проблеме са повредама.
"Имали смо проблем да Лазићем и Теодосићем. Зато желим да честитам терапеутима који су учинили све да они играју на овом мечу”, рекао је Сферопулос.
Звезда сада има два трофеја Купа више од Партизана и сваки играч је дао максимум.
"Играчи су се много трудили. Видели сте који су напор пружили како би победили на овом мечу. Због проблема које смо имали са Лазићем и Теодосићем, имали смо само један тренинг са контактом. Сваки играч је дао све од себе како би се освојио трофеј", закључио је Сферопулос.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.