Izvor: RTS, 18.Feb.2024, 02:35

Обрадовић: Нисмо контролисали емоције, највећа лаж је да смо "државни пројекат"

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић након пораза од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа изјавио је да сматра да је утакмица била веома добра, да су црно-бели имали своје шансе, али да су у завршници били брзоплети у доношењу одлука. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Звезда је савладала Партизан 85:79, и тако четврти пут у низу подигла "Жућкову левицу".
"Жао ми је због свих људи који су дошли и који воле Партизан. Мислим да три момка нису била дорасла да суде финале, Нису били на нивоу да суде утакмицу, Организација је била врхунска, честитам на свему и атмосфера је била лепа", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.
Стратег црно-белих тражио је од управе да изнесе податке о расходима клуба.
"Откад сам дошао, прича се да је Партизан 'државни пројекат', и да сам ја 'државни пројекат'. Већа лаж није изговорена, па апелујем на људе из клуба да изађу са подацима, да видимо како смо ми државни пројекат. Ја сам као тренер освојио много трофеја, али је АБА прошле године најдражи, јер знам у каквим условима смо играли", рекао је Обрадовић.
Један од најбољих европских тренера није био задовољан суђењем на мечу.
"Трећи пут нисмо освојили трофеј овде у Нишу, али нека се из организације запитају како овакве судије суде финале. Преузео сам одговорност, то сам рекао играчима. Моји лимити су прошли, не могу да утичем на њих. Срећа па имамо паузу, да размислим шта ћемо и како ћемо", поручио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.