Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 21:57

Бивши играч Звезде и ФМП-а Дуоп Рит потписао НБА уговор на три године

Аустралијанац Дуоп Рит потписао је нови трогодишњи уговор са Портланд трејлблејзерсима, јавља Адријан Војнаровски са "И-Ес-Пи-Ена".
После двосмерног уговора са развојним тимом Трејлблејзерса, Рит се изборио за трогодишњи уговор у Портланду захваљујући >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << добрим партијама у досадашњем току сезоне. Од дебија 12. новембра до сада је просечно на 8.9 поена по мечу.
Аустралијски центар, рођен у Јужном Судану је после партија на универзитету ЛСУ имао прве професионалне кораке у ФМП-у и Црвеној звезди. За тим из железника је одиграо две сезоне од 2018. до 2020, па затим годину дана у Звезди. 
Затим је отишао у Аустралију, где је бранио боје Илавара хокса, па у либански Ал Ријад из Бејрута.
Са Звездом је освојио АБА лигу и првенство Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.