Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 15:55

Милојевић: Одлучићемо да ли ће Хванг стартовати против Новог Пазара

Tренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред сутрашње гостовање Новом Пазару да је фокусиран на његов тим и игру коју жели да прикаже, а не на проблеме са којима се суочава ривал.
Звезда у суботу од 14 часова игра против Новог Пазара >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << меч 21. кола Суперлиге Србије.
"Не можемо да утичемо на то да ли се игра са публиком или не, али сигуран сам да ће бити фудбалска атмосфера. Лепо је кад је ту публика, без обзира што је Нови Пазар окренут локал-патриотизму. Што се тиче кадровских проблема које имају, ни на то не можемо да утичемо. Фокусиран сам на мој тим и игру коју желимо да прикажемо", рекао је Милојевић на почетку конференције за новинаре.
Потврдио је Милојевић да се Хванг прикључио тиму и да је спреман за игру. 
"Хванг је спреман за игру и немам дилему око њега, јер се ради о квалитетном играчу. Имамо времена до сутра да одлучимо да ли ће почети".
Кратко је Милојевић говорио и о прелазном року.
"Фокусиран сам на играче које тренирам. Имамо скаутинг службу која је максимално посвећена, а ја радим свој део посла".
Милојевић је одговорио и на питање и терминима и распореду који чека Звезду. 
"Не можемо да бирамо кад ћемо играти. Имамо мало тежи распоред и морамо да играмо са свима у времену које ФСС одреди", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.