Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 12:57

Дуљај: Играчи Партизана не траже лакши пут до успеха, већ исправан

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је пред меч против ИМТ-а да његови играчи не траже лакши пут до успеха, већ исправан, а додао је и да има много проблема око састава екипе
Партизан ће у суботу од 16.15 у мечу 21. кола Суперлиге Србије дочекати >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ИМТ, екипу коју је јесенас победио 3:2 иако је губио 0:2.

"Не морам да подсећам каква је утакмица била на стадиону Вождовца, кад смо после тешке муке освојили бодове. Пресрећни смо што сад имамо прилику да играмо на нашем терену и што ће наши играчи играти у квалитетнинм условима. Даћемо све од себе да освојимо три бода и дамо нашим навијачима квалитетну утакмицу без проблема", рекао је Дуљај на конференцији за медије.
Дуљај ће имати проблеме око састава екипе, пошто су због картона ван строја Никола Антић и Бибрас Натхо.
„Имамо доста играча који имају проблеме са жутим картонима, зато смо и довели нове фудбалере, да будемо спортски наоружани за непријатности попут картона и повреда", додао је Дуљај.
Бојан Ковачевић је недавно појачао "црно-беле", а шеф стручног штаба Партизана га већ има у озбиљним плановима.
"Уколико све буде по плану, Ковачевић ће дебитовати за Партизан сутра, видим га у стартних 11. Сачекаћемо крај данашњег тренинга, вирус влада, само да све буде како треба и он ће заиграти", изјавио је тренер Партизана.
Задовољан је Дуљај формом екипе.
"Задовољан сам како изгледамо, без обзира на мало утакмица. Имали смо тежак меч против Јавора на тешком терену. Играчи Партизана не траже лакши пут до успеха, већ исправан, а то је да се часно боримо против сваког спортског ривала", додао је Дуљај.
Осврнуо се тренер Партизана и на прошлонедељну ситуацију из Ивањице и разговор са судијом Миланом Илићем.
"Желим јавно да се извиним судији Илићу на прошлој утакмици, питао сам га да ли има фамилију код куће. Није ми дозволио да завршим. Ја сам погрешио што сам му споменуо породицу, али моје питање је било, шта ћеш рећи кући да те питају како је било?! Извињавам се, знам да судије доживљавају велики притисак од тренера и људи са стране. Није морао јавно да каже да му је жао, али могао је је само у пролазу да каже да му је криво", истакао је Дуљај.
Тренер "црно-белих" је позвао још једном "гробаре" да дођу на стадион у што већем броју.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.