Izvor: RTS, 16.Feb.2024, 09:03

Милвоки у кризи, Вориорси бољи од Јуте, Минесота убедљива против Портланда

У ноћи између четвртка и петка одигране су само три утакмице НБА лиге.
Милвоки бакси забележили су нови пораз и показали да им смена тренера Адријана Грифина није превише пријала. Бољи од екипе Дока Риверса били су Мемфис гризлиси резултатом 113:110.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Није Баксима помогла ни одлична партија Јаниса Адетокунба који је постигао 35 поена, чему је додао 12 асистенција, док је Демијан Лилард уписао 24 поена. Мемфис су предводили Грегори Џексон и Заире Вилијамс са по 27 поена.
Откако је Риверс сео на клупу екипе из Висконсина, Бакси су забележили само три победе уз седам пораза.
Голден Стејт вориорси су у веома ефикасном мечу савладали Јуту џез са 140:137. Колин Секстон и Клеј Томпсон били су најефикаснији актери меча са по 35 поена, док је Стеф Кари убацио тек 16 поена, али уз 10 асистенција.

У последњем мечу вечери Минесота тимбервулвси убедљиво су победили Портланд трејлблејзерсе резултатом 128:91. Меч је обележио Ентони Едвардс са 34 постигнута поена, а Портланд је предводио Џереми Грент са 20 поена.
НБА лига, резултати:
Мемфис - Милвоки 113:110
Јута - Голден Стејт 137:140
Портланд - Минесота 91:128

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.