Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 18:17

Медведев одустао од турнира у Дохи

Руски тенисер Данил Медведев саопштио је да неће играти на АТП турниру у Дохи, који почиње 19. фебруара.
Медведев је последњи пут играо крајем јануара у финалу Аустралијан опена где је поражен од Италијана Јаника Синера 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3.

Руски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тенисер је требало ове недеље да игра на АТП турниру у Ротердаму, али се повукао због повреде, био је бранилац титуле.
Турнир у Дохи игра се од 19. до 24. фебруара, а у Катару такође брани титулу освојену прошле године.
"Нажалост нећу моћи да браним титулу. Још нисам сто одсто спреман да се такмичим. Веома ми је жао турнира, навијача и спонзора који су се увек према мени одлично понашали када сам био у Дохи. Волим да играм овај турнир и једва чекам да поново дођем", саопштио је Медведев.
Медведев је раније најавио да ће учествовати на АТП турниру у Дубаију, који је на програму од 26. фебруара до другог марта. Руски тенисер је прошле године освојио турнир у Дубаију.
Учешће на турниру у Дохи отказао је и Шпанац Рафаел Надал.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.