Izvor: RTS, 15.Feb.2024, 17:47

Морињо: Одбио сам понуде за место селектора Португалије и Енглеске

Португалски фудбалски тренер Жозе Морињо изјавио је да одбио понуде да буде селектор Португалије и Енглеске, преноси британски Сан.
Мoрињо је тренутно без ангажмана, пошто је пре месец дана добио отказ у Роми.
Португалски тренер је у разговору >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са некадашњим енглеским фудбалером Риом Фердинандом открио да је у претходних неколико година имао доста добрих понуда.
"Одбио сам неке сјајне понуде за посао. Једна је она коју је било јако, јако тешко одбити, а то је понуда Португалије. Могао сам да будем њихов селектор, али могао сам да будем и твој селектор", рекао је Мoрињо Фердинанду. "Да, да, понуда је била ту, на столу", додао је португалски тренер.
Он је две и по године био менаџер Манчестер јунајтеда.
"Волео сам свој посао, али мислим да ми медији нису помогли док сам био менаджер Манчестер јунајтеда", навео је трофејни тренер.
Морињо (61) је у каријери тренирао Леирију, Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид, Челси, Манчестер јунајтед, Тотенхем и Рому.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.