Izvor: RTS, 14.Feb.2024, 19:02

Обрадовић: Најважинија ствар је да увек поштујемо сами себе и противника

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред меч са екипом Херцеговца из Гајдобре, да је најважније да његова екипа поштује прво себе и после тога противника.
Кошаркаши Партизана 15. фебруара од 20.00 играће против екипе Херцерговца >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Гајдобре, меч четвртфинала Купа Радивоја Кораћа у Нишу. 

"Најважинија ствар је увек да поштујемо сами себе и противника. У овом случају то је екипа Херцеговца. Знамо да је Куп веома специфично такмичење и да су се не мало пута дешавала разноразна изненађења. Желимо да играмо озбиљно и имамо највећу могућу амбицију на Купу ове године", истакао је Обрадовић.
Бек Партизана Алекса Аврамовић додао је да очекује велику подршку навијача.
"Први фокус је на Херцеговцу, који је освојио трофеј у другом степену Купа КСС-а, победом против Чачка 94 и пласирали се на завршни турнир. Очекујем велику подршку навијача, увек смо у Нишу дочекани на сјајан начин. Претходне две године нисмо успели да донесемо тај трофеј, ове године ћемо се потрудити да обогатимо Партизанову витрину и донесемо Жућкову левицу", закључио је Аврамовић.
Кошаркаши Партизана такмичење у Купу Кораћа играће у специјално дизајнираним дресовима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.