Izvor: RTS, 14.Feb.2024, 17:36

Партизан на Купу Кораћа у специјалним дресовима

Кошаркаши Партизана играће на Купу Радивоја Кораћа у Нишу у специјално дизајнираним црно-белим дресовима, саопштио је клуб из Хумске.
Партизан ће се у специјално дизајнираним црно-белим дресовима борити за повратак "Жућкове левице" у Хумску. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Црно-бели поход ка освајању деветог националног Купа Радивоја Кораћа започињу у четвртак, а противник у четвртфиналу биће им Херцеговац из Гајдобре.
Ако победе, кошаркаши Партизана ће у полуфиналу играти са бољим из дуела Меге и новосадске Војводине, а навијачи прижељкују вечити дерби у финалу.
С обзиром на ограничен број странаца који могу да играју на Купу Кораћа, тренер црно-белих Жељко Обрадовић одлучио је да из тима изостави Џејлина Смита, Бруна Кабокла и Матеуша Понитку, док Кевин Пантер има српско држављанство и браниће боје Партизана као домаћи играч.
Партизан је 16 пута освојио трофеј националног купа, а осам пута је био најбољи откако се у Србији игра за "Жућкову левицу". Последњи трофеј купа подигао је у Нишу 2020. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.