Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 22:25

Александар Комаров освојио златну медаљу на првенству Европе у рвању

Репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу на Европском шампионату у Букурешту у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом.
Комаров је у финалу победио Турчина Алија Ченгиза, најбоље рангираног рвача на свету >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у овој категорији, са 4:1.

На путу до злата, Комаров је прво био бољи од Литванца Мартинаса Немсевичијуса којег је добио са 7:0, а потом елиминисао и некадашњег шампиона Европе Иштвана Такача из Мађарске.
У четвртфиналу је савладао олимпијског шампиона Жана Белењука, а победа над Исламом Абасовим у полуфиналу му је донела сигурно одличје.
Вучићева честитка Комарову Председник Србије Александар Вучић честитао је српском рвачу Александру Комарову освајање златне медаље на Европском првенству у Букурешту.

"Искрене честитке нашем рвачу Александру Комарову на освојеном европском злату у Букурешту. Александре, Србија је поносна на Вас. Показали сте да прави борци никада не одустају", поручио је Вучић у објави на платформи X.
Вучић је у објави додао и да Србија чека и злато на Олимпијским играма у Паризу од Комарова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.