Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 15:23

Евролига опет казнила Партизан и Црвену звезду

Српски учесници у Евролиги кажњени су новчано због кршења дисциплинских правила од стране навијача на утакмицама 26. кола против Бајерна и Жалгириса у "Штарк арени".
Партизан је кажњен са 3.500 евра због бацања предмета на терен.
Црвена звезда >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ће морати да плати 30.000 евра због поновљених инцидената које је изазвала публика на утакмици са Жалгирисом.
Сем београдских клубова је кажњен и кошаркаш Панатинаикоса Кендрик Нан са 2.500 евра због јавног коментарисања судијских одлука.
Да подсетимо, пре седам дана су такође кажњени "вечити ривали". Конкретно, спортски директор Партизана Зоран Савић са 5.000 евра због непоштовања судија против Виртуса у Болоњи, а Звезда са 4.500 евра због бацања предмета.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.