Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 10:00

Јокић за РТС у Милвокију: Деси се лоша утакмица, али треба да учимо из пораза

Српски кошаркаш Никола Јокић рекао је за РТС након пораза Денвера од Милвокија да је то била утакмица коју Нагетси треба што пре да забораве, али и да уоче где су правили грешке.
Никола Јокић није био далеко од трипл-дабл учинка - постигао је 29 поена, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ухватио 12 лопти и поделио осам асистенција, али није могао да спречи пораз Денвера од Милвоки бакса.
У разговору за РТС након утакмице у Милвокију, Јокић је рекао да су Нагетси имали лоше вече.
"Отворили смо утакмицу шутем из игре један од девет, чак смо имали и неке отворене шутеве, али нисмо погодили. Почели смо мало да форсирамо, поготово ја у неким ситуацијама", признао је Јокић.
Истиче да се деси лоша утакмица, али да се нада да ће из пораза нешто научити и спремити се за наредни изазов.
На констатацију да поједини медији сугеришу да нема довољно помоћи у тиму, Јокић истиче да они, срећом, не играју кошарку.
Денвер наредну утакмицу игра против Сакрамента на свом паркету, а Јокић памти да су претходну изгубили са 30 разлике.
"Последња је утакмица пред паузу и треба да се, што кажу Американци, осећамо добро у својој кожи, ако да бог са победом", наглашава Јокић.
Нако меча са Сакраментом у Денверу, Никола Јокић путује у Индијанаполис на тродневни ол-стар викенд, велики спектакл на којем ће бити најбољи кошаркаши света.
НБА лига, резултати:
Шарлот - Индијана 111:102
Кливленд - Филаделфија 121:123
Атланта - Чикаго 126:136
Торонто - Сан Антонио 99:122
Хјустон - Њујорк 105:103
Мемфис - Њу Орлеанс 87:96
Милвоки - Денвер 112:95
Далас - Вашингтон 112:104
Јута - Голден Стејт 107:129
Клиперси - Минесота 100:121

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.