Izvor: RTS, 12.Feb.2024, 17:47

Вечити дерби кошаркашица у полуфиналу Купа Милан Цига Васојевић

Кошаркашице Црвене звезде играће против Партизана, док ће се Мега МИС састати са Краљевом у полуфиналу Купа Милан Цига Васојевић, одлучено је жребом у Београду.
Завршни турнир националног Купа за кошаркашице биће одигран 2. и 3. марта у нишкој дворани >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Чаир".
У првом полуфиналу Купа, 2. марта од 17 сати играће Црвена звезда и Партизан, док ће Мега Мис и Краљево састати од 19.30 часова.
Финале је заказано за трећи март у 19 часова. Жребу су присуствовали представници клубова учесника, а уводну реч дао је потпредседник Кошаркашког савеза Србије за такмичења Душан Пројовић.
"Честитам вам свима на огромном успеху наше женске репрезентације, која се трећи пут заредом квалификовала на Олимпијске игре. Честитам овом приликом и њима, највећа је заслуга играчица, стручног штаба и људи који воде женску кошарку, али огромну захвалност заслужујете и ви, који сте кроз такмичења и клубове развијали наше репрезентативке. Сви треба да будемо поносни на њих, као што смо поносни и на вас. И ове године је Куп у Нишу, други пут заредом, честитам свима који су се пласирали на завршни турнир. Желим вам много успеха и нека победи екипа која буде најбоља на терену", рекао је Пројовић, преноси званични сајт КСС.
Трофеј Милан Цига Васојевић брани екипа Црвене звезде, која је прошле године у финалу победила Арт Баскет (Мега МИС) резултатом 77:55.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.