Izvor: RTS, 11.Feb.2024, 22:49

Сферопулос након Задра: Начин на који смо играли утицао је да изгледа лако

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после утакмице са Задром да је његова екипа одиграла квалитетно на обе стране терена и да је то направило велику разлику.
Кошаркаши Црвене звезде победили су на домаћем терену екипу Задра >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 93:54 у утакмици 20. кола АБА лиге.
"Рећи ћу оно што сам већ рекао играчима, да нема лаке утакмице. Начин на који смо играли утицао је да изгледа лако. Јако ми је важно што су сви играчи приступили утакмици на исти начин, то желим да видим увек. Били су психички спремни, чврсти у одбрани, одиграли смо добру партију на оба краја терена и то је направило разлику", истакао је Сферопулос на конференцији за новинаре. 
Звезду чека пут за Ниш и у среду дуел са ФМП-ом у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.