Izvor: RTS, 11.Feb.2024, 21:36

Обрадовић: Одиграли смо веома концентрисано, честитке играчима

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после утакмице са Игокеом да је његов тим одиграо веома концентрисано.
Кошаркаши Партизана победили су на гостовању екипу Игокее резултатом 98:52 у утакмици 20. кола АБА регионалне лиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Мислим да смо одиграли веома концентрисано. Друга четвртина је била изванредна, а онда смо у том стилу и наставили. Честитке играчима на победи. Игокеа је апсолутно другачији тим него што је био у првом делу, екипа која је направила много добрих ствари. Желим им све најбоље у будућности. Желим да се захвалим навијачима Партизана на свему што су урадили овде у Лакташима, синоћ на дочеку екипе и вечерас на фантастичном амијенту који су направили", истакао је Обрадовић на конференцији за новинаре.
Партизан се тренутно налази на трећем месту АБА лиге са скором 14-6.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.