Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 22:44

Обрадовић: Морамо да покажемо поштовање и према себи и према Игокеи

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред утакмицу са Игокеом да ће његова екипа морати да покаже поштовање и према себи и према ривалу.
Игокеа од 17.00 часова у Лакташима дочекује црно-беле у утакмици 20. кола АБА лиге.
"Чека нас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дуел против Игокее у којем на терену пре свега морамо да покажемо поштовање у сваком могућем смислу. Да покажемо поштовање према себи тако што ћемо задржати ниво агресивности и концентрације на максималном нивоу током читаве утакмице. Затим поштовање према противнику који то својим квалитетом и те како заслужује. И на крају, поштовање према нашим навијачима који ће сутра доћи на утакмицу и који чине да се у Бањалуци и Лакташима осећамо феноменално", рекао је Обрадовић. 
Центар црно-белих Балша Копривица подсетио је да је Игокеа у Београду добила црно-беле.
"Пред нама је утакмица у којој како знамо и умемо морамо дати све од себе да прекинемо серију пораза. Игокеа је искусна екипа која нас је победила у Београду и сигурно је да ће искористити сваку прилику да то уради  сутра. Наша обавеза је да им то не дозволимо", истакао је Копривица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.