Izvor: RTS, 10.Feb.2024, 07:37

Сакраменто бољи од Денвера – Јокић без подршке саиграча, Сабонисов трипл-дабл

Кошаркаши Сакраменто кингса савладали су Денвер нагетсе са 135:106. Домантас Сабонис постигао је трипл-дабл учинак са скором од 17 поена, 17 скокова и 10 асистенција. Никола Јокић био је надомак сличног достигнућа, али му је недостајала помоћ саиграча.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Сакраменто је уписао 30. тријумф, док је Денвер 17. пут ове сезоне убележио неуспех.
Домантас Сабонис, центар Сакрамента, убележио је 16. трипл-дабл чиме је постао лидер у НБА лиги ове сезоне по броју поменутог достигнућа. Уједно, Литванац је уписао 48. трипл-дабл у каријери и 30. у дресу Кингса.
Никола Јокић је био најефикаснији у редовима Нагетса са 23 поена, осам скокова и седам асистенција. Ипак, српски центар није имао подршку саиграча за бољи лични и екипни учинак.
Сакраменто је у другој четвртини преузео вођство и до краја није допустио Денверу да преокрене резултат.
Најефикаснији кошаркаш у Кингсима био је Малик Монк са 23 поена, једним скоком и две асистенције.
У наредном колу Денвер ће гостовати код Милвокија, а Сакраменто код Оклахоме.
Резултати утакмица:
Филаделфија – Атланта 121:127
Бостон – Вашингтон 133:129
Торонто – Хјустон 107:104
Милвоки – Шарлот 120:84
Сакраменто – Денвер 135:106
Лос Анђелес лејкерс – Њу Орлеанс 139:122

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.