Izvor: RTS, 09.Feb.2024, 17:26

Милојевић: Уз вечитог ривала, Вождовац најмање лежи Црвеној звезди

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је на конференцији за медије пред меч са Вождовцем да сутрашњи противник његовог тима има изграђен стил и филозофију игре.
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16.30 дочекују екипу Вождовца у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмици 20. кола Суперлиге Србије.
Тренер црвено-белих Владан Милојевић рекао је дан уочи меча да су фудбалери Звезде добро искористили припремни период, да су имали лепе услове за рад и да могу да га окарактеришу успешним.
"Имали смо доста играча на Афричком и Азијском купу, а поред тога и фудбалере који су напустили клуб. Урадили смо све што смо зацртали током припрема, те могу да кажем да сам генерално задовољан. Увек нам треба мало више времена, али су играчи дали све од себе, имплементирали све оно што смо захтевали у овом тренутку", изјавио је Милојевић.
"Желели смо да сачувамо костур тима и смањимо број фудбалера" Тренер Звезде је истакао да су сви у тиму свесни стања на табели.
"Све оно што се дешавало у претходном периоду, није испунило висока очекивања навијача. Жељно ишчекујемо наставак првенства, да покажемо квалитет и упустимо се у тешку борбу до краја шампионата. Очекују нас захтевне утакмице одмах на почетку, ниједна није лака, али сам оптимиста. У госте нам долази неугодна екипа. Уз вечитог ривала, то је тим који најмање лежи Црвеној звезди. Два пута су нас победили, пре две године и сада у актуелној сезони. Без обзира на промену тренера, Вождовац у континуитету има изграђен стил и филозофију игре", нагласио је Милојевић.
Осврнуо се потом на питање појачања и истакао да је његов задатак да из играча извуче максимум.
"Као тренер сам срећан што је Осман Букари и даље део Црвене звезде, али сам свестан да клуб живи од финансија. Видећемо како ће се одвијати прелазни рок до краја. Желели смо да сачувамо костур тима и да смањимо број фудбалера јер би играчки кадар био преоптерећен без европских утакмица. Остали су нам првенство и Куп Србије. Пробали смо да направимо ростер, где сви играчи могу да се боре на својим позицијама за место у екипи и добију прилику када заслуже", рекао је Милојевић.
Најавио је да од Ин Бом Хванга очекује да се придружи саиграчима до краја недеље, пошто је добио неколико слободних дана после Азијског купа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.